24 februari 2012

Semlor för hela slanten

Så fick jag äntligen lite tid o ork över att baka Semlor. Visst var det Semle dagen för några dagar sedan, men vem har sagt att de bara går att äta vid ett visst datum.

Så nu när det yler och stormar, vilket jag älskar var det tid över för Semle bak. Mening var att jag i stället för stora bullar skulle göra många små i stället... då blir de sådär försvinnande goda ju och man kan ta fler. Med eller utan samvete ;)

Men när de kom ut ur ugnen var de ju jättestora fast de var så lagom stora när de åkte in..nåja man kan fortfarande ta två om en skulle visa sig att en är för lite. ;)

Annars gör min Selma "Semlan" inte allt för många knop. Tror hon väntar på våren då hon kan gå och strosar och lukta på blommorna. Busväder, kallt o regn är inget för den gamla damen. Snoddas däremot älskade ju snön men den är borta sedan några dagar och då gillar han inte heller riktigt läget. Så nu har de intagit favoritställningen... liggandes på sidan, rygg vilket som - bara det går att sova. Tja lika bra att njuta, snart blir det väl andra bullar.

Ha en skön och härlig helg
Bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar