31 december 2012

Nyår igen

som vid samma tid varje år. Och varje år ska man summera året som har varit och välkomna ett nytt som ett tomt oskrivet blad, avge nya löften och bara för att inse att man ändå kommer att bryta dem. Ni vet det där; äta nyttigare, gå ner, motionera mera, ta hand om sig själv, tja ni vet…brukar gå bra någon månad sen rinner det ut i sanden.. till nästa nyår. Därför har jag gett upp det för länge sen.
 
Jag skänker också en extra tanke till vänner och bekanta som har haft det extra svårt i år med dödsfall, sjukdomar och annat mög. Att leva ett liv utan svårigheter är fullständigt omöjligt, de paradiset finns inte, det som avgör hur vi klarar det är vår inre inställning. Ibland är det tufft, men det gäller att stå fast vid sig själv. Jag har också haft vänner som har fått uppleva lycka, kärlek och fina stunder de ska man inte glömma. För det är deras historier som gör att man inte tappa hoppet, kärleken och modet.
Nu ska vi fira nyåret i vår nya bostad. Det är väl då det är lite trist att bo på landet, nu måste man köpa alla fyrverkerierna själva, innan kunde man åka snålskjuts på alla andra som slänger sina pengar i rymden J Men här blir det lugnt, en stillsam 3-rätters middag med en fd granne som kommer på besök. Med sig har hon sina katter som få ett litet andrum från storstadslivet och alla raketer. Här är det tysta raketer som gäller.

På menyn står det idag:
Entré: Baconlindrade dadlar

Förrätt: Toast skagen
Huvudrätt: OssoBucco, saffransrisotto. Mumsigt rödvin
Efterrätt: Rejäl Tiramisu mums
 
Vid 12 slaget skålar vi i Frozen Strawberry Daiquiri.

Och skulle det vara så att vi orkar med mera så finns det godis, snax och annat onyttigt.

Med dessa små rader önskar vi alla en riktig härligt nyår
Och var försiktiga därute och väl mött 2013

Bella

 

1 kommentar:

  1. Hoppas ni får ett underbart trevligt avslut på detta året. Ska strax trä på mig min nya lila spetsklänning o fixa till mig, och sen börja fixa till kvällens mat och snax. Ingen 3-rätters precis, men 2 rätter får duga - fläskfilépanna med potatis och så päronpaj till efterrätt. Alkoholfritt mousserande jordgubbstjoffsan till maten och alkoholfri Pearl Peach vid 12slaget. Däremellan chips o kex med ost. Drickat under kvällen blir utsökt rumstempererad Pepsi Max haahaa! Vad mer kan man begära?
    Stor kram till dig från mig <3

    SvaraRadera