4 december 2011

2:a Advent


Då var det redan 2a advent. I helgen har det varit bull och kak bak för hela slanten. Nu ska man väl klara sig ett tag även om det skulle komma hastigt påkomna gäster.
På bak listan stod det: Saffrans biscotti, Saffranskaka, Engelska Julkakor, Havrekakor doppat i choklad, Mjuk pepparkaka. Saffransbullar blir det en annan dag då jag givetvis hade glömt handla till det. Improviserade även fram en ny kaka. Tänkte att chokladkross och mini marshmallows måste vara en toppenkombo. Jo det var det. Men de ser kanske inte så aptitligt ut men var faktisk lite syndigt gott. Ibland blir det bra fast det inte ser ut så från början. Om någon vecka är det mat/godis helg.

I lördags var det årsmöte på koloniföreningen med litet julbord. Vi hade lite saker vi ville ta upp och anslöt oss till ett glatt gäng, och fick en trevlig eftermiddag. På kvällen var det ostbricka ;) Det gillar vi.

I väntan på tomten ;)
Resten av helgen ägnades åt lite pyssel,handarbete och slappa. Då vädret visade sig vara väldigt ombytlig blev det dåligt med promenader. Och så missade jag jul på hantverksgården. Jag få ta det en annan helg. Man kan ju inte hinna med hur mycket som helst, det måste finnas tid till att njuta av allt man åstadkommit också.

Hjärtliga 2:a adventshälsningar
 Bella

1 kommentar: