11 november 2013

Avbrott


 I tomteverkstan.. blev det. Med kort varsel blev det bestämt att jag skulle hälsa på en kär väninna som ligger inlagd på sjukhus sen en tid. Meningen sen tidigare var ju att hennes nakenfis till katt skulle ha en julklapp. Men jag la det på att göra listan då tomtarna gick före. Nåja, fick ändra planerna och hade 4 dagar på mig att göra en värmande katt tröja. Dammsög nätet efter bra mönster på katt tröjor och hittade nästan inget. Slutade med att jag tog ett mönster för liten hund av Pinchertypen. Dessvärre hade jag ju inte heller måtten på katten och har därmed ingen som helst aning om hur lång och ”mullig” han är :D till min stora lycka, lyckades jag med mönstret, jag har ju aldrig gjort en sån tröja. Nu återstår det bara att se om det passa Herr Mijo och om han gillar modellen. Gissa att han är betydligt mera nöjd med presenten än vissa andra.

 
Till min hjälp ville jag ha Snoddas som fotomodell som fullständigt totalvägrade. Ok, men då prova vi med Selma då. Och om blickar kunde döda så skulle jag inte kunna skriva fler blogginlägg. Hon blev så chockad att hon bara la sig ner och vägrade röra mer än bara ögonen.
 
 
Lyckades till slut sätta upp henne i sittandes ställning under tiden sambon fotade fort som tusan.Under tiden smög Snoddas runt med den största svansen han kunde tänka sig. Mina djur gjorde helt klart för mig att de aldrig har känt sig så förnedrade och ”misshandlad” i hela sitt liv. Gissa att jag i fortsättningen behöver hitta andra fotomodeller.

Nu återgår vi till planen och fortsätter på tomtarna. En är på gång att bli klar sen återstår två.

 Bella

1 kommentar:

  1. hahahaha typ som atlas då när han får på sig något plagg. platt-på-golvet-vägra-gå-överhuvudtaget :)

    SvaraRadera